Bicicaminada

El passat diumenge 21 d’abril, i aprofitant el bon temps que feia, l’AMPA de la Mare del Diví Pastor va organitzar una bicicaminada fins a Montbui poble i un gran dinar a l’escola. Ens vam trobar tots plegats a les 9 del matí davant de l’escola per sortir, ja fos en bicicleta els més valents o bé caminant els més tranquils, direcció cap al Parc Fluvial.Des d’allà i per camins diferents vam fer cap tots a Montbui poble, on vam poder gaudir d’un esmorzar de germanor i d’un gran Taller de Bonsais, on vam descobrir com es pot transformar una planta sense forma en un meravellós bonsai.


Un cop vam recuperar les forces ens esperava la tornada a l’escola, per poder dinar tots plegats al pati sota el sol de primavera que ens va fer poder agafar els primers colors de la temporada.

Des de la Junta de l’AMPA volem agrair la gran assistència de tots els pares, mares i canalla que ens van acompanyar, i donar les gràcies també al David Puiggròs per la seva desinteressada col·laboració amb el Taller de Bonsais.