La Marató de TV3

Aquest any, l’AMPA de la Mare del Diví Pastor d’Igualada ha tornat a col·laborar amb La Marató de TV3. Gràcies a la col·laboració desinteressada de molts establiments, s’han pogut fer dues megapaneres (que s’han exposat a l’Òptica Igualada), que van ser sortejades el dia 16 de desembre al carrer Sant Magí davant mateix de l’òptica.

Es va voler aconseguir vendre el màxim nombre de butlletes possibles per tal de recaptar una bona quantitat de diners, que anaven destinats íntegrament a la Marató de TV3 que, en aquesta edició, anava a favor d’una causa tant important com és el Càncer. Moltes gràcies a tots els establiments que ho van fer possible.

 

5300 gràcies…

Moltes i moltes gràcies. L’AMPA de la Divina Pastora d’Igualada vol donar les gràcies a tota la gent que ens han ajudat a arribar a la quantitat de 5300€ que ja hem enviat a la Marató de TV3. Tot això s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració desinteressada de 137 establiments i entitats d’Igualada, Òdena, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui que ens han ofert una gran quantitat de productes i serveis amb els que hem pogut fer les dues megapaneres que hem sortejat.

Administracions de loteries Sta. Margarida de Montbui ; Autoescola MONTAUTO ; AG 25 ; Anoiatrofeus ; Aqualata ; Atena ; Bar avenida Chumi ; Bar La Paloma ; Bar La Góndola ; Bar Nexus ; Bar Restaurant El Robín ; Bar Salus ; BRANDS ; By Puns ; Cal Corona ; Cal Perico ; Cal Rabell ; Can Melos ; CaroCuore ; Casa Victòria ; Calçats Magí ; Cal Marcelino ; Canadà ; Centre òptic Anoia ; Confeccions ; Copisteria Rambles ; Damián Ortiz ; Del Camí Encofrados Nieto ; Deportes García ; Domènech Xarcuter ; Drac Esports ; Drac Puff ; Drogueria Riba ; Duna ; El Bazar ; El Cafè de la Plaça ; ECO ECO ; El Cullerot ; El Rovell de l’Ou ; Electrònica Penya ; Equips oficina anoia ; Estanc plaça de l’Ajuntament ; Expenedoria Nº2 ; Farmàcia la Creu ; Farmàcia Pagès ; Farmàcia Torelló ; Faro ; Farrés Cisteller ; Fel cafè ; Forn Cal Magí 9 ; Forn Jaume i Vicenç ; Forn Pujó ; Franquesa ; Frit Ravich ; Fruiteria i verdures Gerard ; Fruiteria Morera ; Fruiteria Pere Prat ; Fruiteria Pilar ; Ganiveteria Merino ; Gemma Gumà ; Gonzalo ; Gremi d’Instal·ladors ; HEBA ; Hidra mar Natura ; Ibericus ; Igualavins ; Inderach ; Infinit ; Instal·lacions Rupert Carvajal ; Joieria – Rellotgeria Costa ; Joieria Rosa Llucià ; Joieria Llucià ; Joiers Pons – Rambla ; Jorba Solà ; Josep Vives ; Junyent ; JVGT ; Kaelia ; L’Art de la llum ; La Bona Espardenya ; La Bruixa dolça ; La Penya Pool 21 ; La Sandwitxeria ; La Tienda de Lolín ; Llaminadures Roger ; Llibreria Carbó ; Llorach Papers ; Llibreria Passeig ; Low Cost ; McDonald’s ; Mercat La Masuca (Anna) ; Mercat La Masuca (Duran) ; Mercat La Masuca (Olga Rovira) ; Nins ; Òptica Igualada ; Òptica Torelló ; Pastisseria·Bomboneria Fidel Serra ; Pastisseria Closa ; Pastisseria Garriga ; Pastisseria Pla ; Pel i Ploma ; Penya Blanc i Blava d’Igualada ; Peralba ; Perfils perruquers ; Perfumeria Iris ; Perfumeria Gaspar ; Perruqueria Carmen Mansilla ; Perruqueria Imatge i Moda ; Perruqueria i Estètica Juani ; Perruqueria + X TU ; Perruquers Unisex Kenya look ; Pista cero ; Planxisteria Brillo ; Ponent ; Postanova ; Puerimueble ; Racó dels Traginers ; Rally ; Restaurant Pizzeria Guffo ; Roig fotògrafs ; Roset ; Santi Veri ; Shana ; Subtecsa ; Supermercats Sebastian ; Tallers Queraltó ; Teatre Aurora ; TEXPI ; Tintoreries Coll ; Tot Ràpid ; Tot Recanvi Automoció ; Tutto Donna ; UCG / Repsol ; Vanity Fair ; Viatges Halcon.com ; Viffer

 

Guanyadors de les MegaPaneres

Els guanyadors de les paneres var ser el Sr. Joaquin Jurado i el Sr. Miquel Casellas. A ells, enhorabona. A tots vosaltres us repetim, 5300 gràcies per col·laborar en la lluita contra el Càncer.

 

Diploma pels col.laboradors

 

Benvolguts amics,

La Marató 2012 va acabar amb un marcador de 10.113.152 €, una xifra que, tot i que ja és històrica, encara ha d’augmentar amb els donatius que arribin fins al 31 de març, data del tancament definitiu de l’edició. Aquesta fita econòmica permetrà impulsar la recerca oncològica a Catalunya i avançar en l’objectiu que perseguim: fer del càncer una malaltia curable o crònica.

Amb La Marató 2012 hem fet història. D’una banda, per la recaptació aconseguida, que en el moment actual té un valor encara més gran, però, sobretot, perquè els ciutadans, les entitats i les empreses d’aquest país, us hi heu implicat amb més intensitat que mai. Aquest any hem demostrat que, malgrat les dificultats, La Marató és un projecte col·lectiu, que fem possible amb milers d’esforços i il·lusions individuals.

Per tot això, us faig arribar un diploma acreditatiu de la vostra col·laboració en La Marató 2012. En tractar-se d’un document digital, el podreu enviar a les entitats que han participat en l’organització de la vostra iniciativa.

Aprofito l’ocasió per animar-vos a participar en l’edició 2013 del programa, que se celebrarà el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives (Alzheimer, Parkinson, distròfia muscular, corea de Huntington, esclerosi múltiple i ELA, entre altres).

Rebeu una salutació ben cordial.

Carme Basté
Directora