Graduació del alumnes de 6è

El passat 16 de juny es va celebrar l’acte de graduació dels alumnes de sisè, promoció 2015.

La festa va començar amb els parlaments de la directora, la germana Lluïsa, la tutora de sisè, la germana Noemí i la presidenta de l’AMPA, la Montserrat Pelfort. Tot seguit es van entregar les orles i les samarretes, obsequi de l’associació de pares i mares MDP.

L’acte va continuar amb la representació per part dels alumnes de sisè, de l’obra de teatre en anglès: «The wizard of Oz» , dirigida per la Raquel Granero i la Joudi.

En acabar un representant dels pares i mares de sisè va agrair la tasca realitzada per tots els membres de l’Escola, en l’educació dels seus fills al llarg de tots aquests anys i van obsequiar a tots els professors i personal d’administració i serveis del centre amb un petit detall, un USB personalitzat.

Els pares i mares també van regalar, uns dies abans als seus fills, una tarda sorpresa a l’Ingravita.

Un cop els pares i familiars van marxar, va continuar la festa amb el sopar que compartirien alumnes, professors i personal d’administració i que havien preparat amb molt entusiasme els pares i mares de cinquè

Nomes arribar al pati de l’Escola, aquests cambrers de cinquè ja tenien preparades les primeres sorpreses; un pati i escales decorades i il·luminades amb espelmes, una taula de «mojitos»  sense alcohol i un «photocall»  inspirat en la samarreta dels nens.

Malgrat que el temps no va acompanyar, els organitzadors van improvisar i van encertar amb un sopar a la sala de psicomotricitat.

I finalment, música i ball per acomiadar el dia, i en definitiva l’Escola que durant tants anys han compartit aquests nens i nenes i que ben segur recordaran.