VIII Trobada d’AMPAs

El passat diumenge 13 de Maig va tenir lloc la VIII trobada d’AMPAs a Premià de Mar coincidint amb la seva celebració de la festivitat de la Mare de Déu del Diví Pastor. Després de l’acollida amb un esmorçar, els membres de les diferents AMPAs participants vam fer una dinàmica de grup molt interessant que ens va permetre debatre alguns temes clau en les AMPAs (relació escola-AMPA, participació de pares en actes organitzats per l’AMPA, socialització de llibres, extraescolars…). La jornada va seguir amb la celebració de l’ Eucaristia i d’un vermut solidari.

En acabar el dinar se’ns va obsequiar amb un llibre sobre La Festa dels Pirates de Premià i l’escola de Capellades va recollir el testimoni de l’organització de la propera trobada.

Agraïm a l’escola Assís la seva càlida acollida.