La Marató de TV3

Per tercer any consecutiu, l’AMPA de la Mare del Diví Pastor d’Igualada ha volgut col·laborar amb la Marató de TV3, dedicada aquest cop a les malalties neurodegeneratives. Aquesta col·laboració per part de l’AMPA de la Divina Pastora, escola d’una sola línia educativa, ha comptat amb l’ajuda dels seus membres i de l’escola, així com també dels 150 establiments que han volgut afegir-se a la confecció de les 2 megapaneres que s’han sortejat aquest diumenge davant d’un públic molt nombrós.

Els números guanyadors han estat el 5527 i el 6321. Els guanyadors es poden posar en contacte amb l’escola Mare del Diví Pastor al C/ Santa Anna, 2. La quantitat recaptada i que ha anat a parar íntegrament a la Marató de TV3 ha estat de 4000€. Des de l’AMPA donem les gràcies als qui desinteressadament han col·laborar en aquest acte.

 

Col.laboradors

Abacus – AD Calçat juvenil – Adm. Lot. Sta. Margarida de Montbui – AG 25 – Àgora Destins – Anoia Pells – Anoia Trofeus – Aqualata – Atena – Automoto – Bag & Bag – Bar avenida Chumi – Bar La Góndola – Bar La Paloma – Bar Nexus – Bar restaurant El Robín – Bar Salus – BRANDS – Buff – By Puns – Calçats Magí – Calzedonia – Cal Font Wellness Center – Cal Fum – Cal Marcelino – Cal Passanals – Cal Perico – Cal Rabell – Canadà – CanMelos – Capritx – Caro – cuore – Centre Òptic Anoia – Confeccions – Copisteria Rambles – Cosmon – Crisstine – Damián Ortiz – Decorama – Deportes García – Domènech Xarcuter – Dona Dona – Drac Esports – Drogueria Riba – Duna – ECO ECO – El Bazar – El Cullerot – El Món del BABA’S – El Parc West – Electrònica Penya – Equips oficina Anoia – Escorpion – Establiments Coll – Expendeduria Nº2 – Farmàcia la Creu – Farmàcia Pagès – Farmàcia Torelló – Farmàcia Casas i Verdés – Faro – Farrés Cisteller – Fer Frans – Fel Cafè – Forn Cal Magí 9 – Forn Jaume i Vicenç – Forn Pujó – Forn Alemany – Franquesa – Frit Ravich – Fruiteria Morera – Fruiteria Pere Prat – Fruiteria Pilar – Fruiteria i verdures Gerard – Ganiveteria Merino – Gemma Gumà – Guerin – Gremi d’Instal·ladors de l’Anoia – HEBA – Igualavins – Impremta Albiol – Infinit – Instal·lacions Rupert Carvajal – Joieria Lozano – Joieria Llucià – Joieria Pons Rambla – Joieria rellotgeria Costa – Joieria Rosa Llucià – Joieria Sara Castells – Jorba Solà – Josep Vives – Junyent – Kaelia – L’Antiga Masia – La Botigueta – La Bona Espardenya – La Bruixa Dolça – La Fusteria – La Pentinadora d’Òdena – l’art de la llum – Llaminadures Roger – Llegums Llorach – Llegums Roca – Llibreria Carbó – Llibreria Llegim – Llibreria Passeig – Llucià Roba – McDonald’s – Mercat de La Masuca (Anna) – Mercat de La Masuca (Olga Rovira) – Mobles Muxí – Montauto – Nara – Nins – Òptica Igualada – Òptica Torelló – Pastisseria Bomboneria Fidel Serra – Pastisseria Closa – Pastisseria Pla – Passion Beauté (Pons) – Patricia (sabateria) – Pel i Ploma – Peluqueria Xavi – Pesca Salada Filomena – Penya Blanc i Blava d’Igualada – Peralba – Perfils Perruquers – Parfum – Perfumeria Gaspar – Perfumeria Iris – Perruqueria Carmen Mansilla – Perruqueria i Estètica Juani – Perruqueria Imatge i Moda – Perruquers Unisex Kenya look – Pista Cero – Planxisteria Brillo – Postanova – Restaurant Pizzeria Guffo – Roig fotògrafs – Roset Flors – Santi Veri – Shana – Subtecsa – Tallers Queraltó – Texpi – Tintoreries Coll – Tot Ràpid – Tutto Donna – UCG Repsol – Vanity Fair – Viffer / Pas a Pas – VinArt